Dette er kanskje det eneste stedet i Oslo der du får servert kjøtt med stamtavle!
Hereford-kyr har sin opprinnelse i England, fra grevskapet Herefordshire. Allerede på 1600-tallet ble dette området berømt for fint kjøtt, og i 1846 ble den første stamboka for kyra opprettet. Hereford er i dag en av verdens mest anerkjente kjøttferaser. I tillegg serveres bl.a. Aberdeen Angus-kjøtt. Dette saftige, møre kjøttet er etterspurt verden over.

På vår grillrestauranten har også et utsøkt vinkart med smaker fra store deler av verden. Hyggelige servitører bidrar til en behagelig atmosfære.

Hereford Steakhouse garanterer å tilberede kjøttet slik at du vil komme igjen -og igjen.

Står du på Stortingsplassen og beundrer det vakre bygget, men kjenner du at magen er kjøttsulten snur du 90 grader mot venstre. 50 meter opp i Rosenkranzgate finner du oss.

Har du vært på teater, men ikke fått med deg så mye fordi du droppet middagen før forestillingen? Et stenkast unna Oslo Nye og Det Norske Teateret ligger vi, og kun en liten appetittvekkende rusletur fra Nasjonalteateret.

Mange trenger et oppkvikkende måltid etter et besøk i Oslo Tinghus, og da vet du at vi bare er sekunder unna!
Like ved det meste i vårt kjære Oslo kan du nyte det vi mener er en biffopplevelse av de sjeldne.

Tidligere lå vi på Jernbanetorget og på Grunerløkka, men nå mener vi at vi har funnet den perfekte beliggenheten, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til et smakelig måltid.